CV ketels van Atag

By | 13 mei 2016

cv radiatorAtag is een merk CV ketels die bekend staat als zeer betrouwbaar, zuinig en efficiënt. De ketels van dit merk zijn zelfs de laatste jaren iedere keer als beste getest door de consumentenbond. Wanneer je als consument dan ook op zoek bent naar een nieuwe ketel voor je huis dan zijn de CV ketels van Atag een veilige keuze.

Bij het kopen van een ATAG CV ketel voor je huis zijn een aantal eigenschappen zeer belangrijk. Als eerste is dit de betrouwbaarheid van een ketel. Immers wil je natuurlijk dat je zekerheid hebt dat de verwarming goed werkt op de koude dagen van het jaar. Daarnaast is ook de aanschafprijs, de duurzaamheid en de zuinigheid van de ketel van belang.

Waarde voor je geld met een Atag ketel

De reden waarom de CV ketels van Atag zo goed uit de test van de consumentenbond naar voren komen is dat je met deze ketels enorm veel waarde voor je geld krijgt. Een Atag ketel is namelijk niet duur in aanschaf maar is toch zeer duurzaam en zuinig. De gemiddelde levensduur van een Atag CV ketel is bovengemiddeld lang dit is natuurlijk een groot pluspunt want dit betekent ook dat de ketels zeer betrouwbaar zijn.

Daarbij komt ook nog eens dat de ketels zeer zuinig zijn. Niet alleen bespaar je dus geld met het aanschaffen van een Atag ketel maar deze zorgt er ook nog eens voor dat je maandelijks op je energiekosten kunt besparen doordat deze minder gas verbruiken bij het verwarmen van de verwarming. Voor meer informatie over het vervangen van uw CV ketel voor een nieuw model kijkt u op: https://www.de-eilanden.nl/verwarming/cv-ketel-vervangen